PROGRAM KEM PERINTIS MAHASISWA TA’ZIM
KARISMA TA’ZIM
untuk melahirkan generasi belia mahasiswa Johor yang berwawasan iaitu memiliki jati diri anak Johor sejati dengan nilai pembangunan modal insan kelas pertama
KARISMA TA’ZIM SIRI 3
TELAH BERMULA
Masa penganjurannya adalah pada bulan Mac 2017 , Ogos 2017 , Oktober 2017 dan Disember 2017.

sertai generasi belia mahasiswa Johor yang berwawasan

Jadual Program

  • 23 hingga 26 Mac 2017
  • 17 hingga 20 Ogos 2017
  • Oktober 2017
  • Disember 2017

Pelbagai aktiviti-aktiviti menarik

kepimpinan

Pelaksanaan Program Kepimpinan Generasi Ta'zim adalah bertujuan untuk melahirkan generasi belia mahasiswa Johor yang berwawasan, kepimpinan dan disiplin serta inovasi.

jati diri

Pelaksanaan Program Kepimpinan Generasi Ta'zim adalah bertujuan untuk melahirkan generasi belia mahasiswa Johor yang memiliki jati diri anak Johor sejati.

pemantapan minda

Pelaksanaan Program Kepimpinan Generasi Ta'zim adalah bertujuan untuk melahirkan generasi belia mahasiswa Johor yang mencipta kecemerlangan dalam setiap aspek dengan menerapkan nilai-nilai akademik.

nilai-nilai Johor

Pelaksanaan Program Kepimpinan Generasi Ta'zim adalah bertujuan untuk mendedahkan kepada para peserta terhadap lanskap pembangunan ekonomi , politik dan isu kemasyarakatan yang sedang berlaku di Johor.

kerohanian

Pelaksanaan Program Kepimpinan Generasi Ta'zim adalah bertujuan untuk melahirkan generasi belia mahasiswa Johor yang memiliki nilai pembangunan modal insan kelas pertama dan mampu menyumbangkan khidmat bakti kepada agama.
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Image 6
Image 7
Image 8
Image 9
Image 10

LANGGAN BERITA TERKINI

Dapatkan maklumat terkini tentang perkembangan, pencapaian dan berita daripada Program Kem Perintis Mahasiswa Ta’zim (Karisma Ta’zim).

Anda hanya perlukan masukkan email anda & tekan butang Langgan SEKARANG